Výzva k předběžným tržním konzultacím - Provozování zaměstnanecké jídelny a bufetu v atriu budovy




Datum poslední změny 15.04.2019 09:49:16

Vážení,

dovoluji si Vás touto cestou jménem Českého rozhlasu jako zadavatele pozvat k předběžným tržním konzultacím dle ustanovení § 33 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, které plánujeme uskutečnit v souvislosti s připravovanou veřejnou zakázkou, jejímž předmětem plnění bude "Provozování zaměstnanecké jídelny a bufetu v atriu budovy".

Předběžné tržní konzultace budou probíhat individuální osobní formou v týdnu od 6. května 2019 v sídle Českého rozhlasu v Praze, Vinohradská 12. Konkrétní termíny předběžných tržních konzultací budou vždy upřesněny po dohodě s konkrétním přihlášeným dodavatelem.

Z každého jednání bude vyhotoven písemný protokol, který bude konkrétnímu dodavateli následně zaslán k odsouhlasení. V rámci předběžných tržních konzultací je za podmínek uvedených v ustanovení § 504 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník možno vyhradit ze strany dodavatelů obchodní tajemství, a to i v písemném protokolu.

V případě zájmu prosíme dodavatele, aby svou účast na předběžných tržních konzultacích přihlásili do úterý 30. dubna 2019 na emailové adrese: tomas.vavra@rozhlas.cz

Za jednoho dodavatele se předběžné tržní konzultace mohou účastnit max. dvě osoby.

Hlavní informace k veřejné zakázce a požadavky zadavatele na předmět plnění:

- v rámci veřejné zakázky je plánováno uzavřít s vybraným dodavatelem nájemní smlouvy na cca. 4 - 5 let, přičemž Český rozhlas vybranému dodavateli poskytne prostory k provozování zaměstnanecké jídelny a bufetu v atriu budovy

- jídelna a bufet slouží pouze pro zaměstnance Českého rozhlasu, z bezpečnostních důvodů není možné prostory otevřít pro externí klienty

Jídelna:

- denní odběr jídel v zaměstnanecké jídelně činí cca. 300 obědů

Vybraný dodavatel by měl dodržet při sestavování jídelníčku na základě smlouvy o stravování následující podmínky:

a) cena minimálně jednoho samotného hlavního jídla z nabídky nepřekročí 100 Kč;
b) cena bezmasého hlavního jídla nepřekročí 90 Kč;
c) ceny menu z denní nabídky se budou pohybovat v rozmezí od 90 Kč do 120 Kč;
d) cena polévky v tzv. „malé“ misce o objemu 0,2 l nepřekročí 25 Kč;
e) cena polévky v tzv. „velké“ misce o objemu 0,33 l nepřekročí 35 Kč
f) cena salátů v tzv. „malé“ misce o hmotnosti 150 g nepřekročí 25 Kč;
g) cena salátů v tzv. „velké“ misce o hmotnosti 250 g nepřekročí 35 Kč.

- 2 druhy polévek - jedna krémová a jeden vývar

- možnost koupě polévky samostatně

- výběr min. ze 4 hlavních jídel, přičemž:

1. 150 g s červeným masem (nemleté vepřové, hovězí, jehněčí) + příloha
2. 150 g s drůbežím masem /nebo rybou (nemleté) + příloha
3. 250 g velký salát s masem/ sýrem apod. (maximálně jednou týdně sladké jídlo)
4. 250 g vegetariánské bezmasé
*pozn.: jedno jídlo z výše uvedených by mělo být vždy bezlepkové

- min. jednou čtvrtletně zařadit den kuchyně některé cizí země (např. řecký, italský apod.)

- v rámci jídelny poskytovat salátový bar (na váhu) + točené nápoje

- za stravenky, které má Česky rozhlas pro své zaměstnance (v současné době stravenky "Chéque Déjeuner" od společnosti Up Česká republika s.r.o.), nabízet jedno menu (polévka + jedno hlavní jídlo)

- nabízet možnost variant menu:

a) hlavní jídlo a polévka
b) hlavní jídlo a točený nápoj
c) hlavní jídlo a moučník

Bufet:

Vybraný dodavatel by měl v rámci bufetu poskytovat min. následující rozsah sortimentu jídel:
- čerstvé obložené chlebíčky;
- čerstvé bagety či sendviče;
- čerstvé těstovinové, ovocné a zeleninové saláty;
- čerstvé sladké a slané pečivo, celozrnné pečivo
- čerstvé jogurty s müsli;
- čerstvé dezerty

Vybraný dodavatel může případně sortiment jídel rozšířit i o např.:
- palačinky;
- plněné tortilly;
- hamburgery;
- pizzu;
- lívance;
- různé placky, quiche apod.

Vybraný dodavatel by měl v rámci bufetu poskytovat min. následující rozsah sortimentu nápojů:
- káva (včetně různé druhů a příchutí);
- teplé i studené čaje;
- balené chlazená voda (perlivá i neperlivá, neochucená i s příchutí);
- limonády;
- džusy;
- kolové nápoje;
- energy drinky;
- nealkoholické pivo;
- alkoholické nápoje

Vybraný dodavatel může případně sortiment nápojů rozšířit i o např.:
- čerstvé smoothie;
- fresh džusy;
- mléčné koktejly;
- horkou čokoládu;
- kávu bez kofeinu

- v rámci poskytování služeb by měl vybraný dodavatel zajistit strávníkům možnost bezplatného dochucení jimi zakoupených jídel či nápojů, a to prostřednictvím dochucovadel umístěných v bufetu na dostupném místě (porcovaný bílý a hnědý cukr, med, diabetické sladidlo, různé příchutě toppingů či sirupů, sypanou skořici a kakao, porcovaný citronový koncentrát s minimálním obsahem 50% citronové šťávy v jednom balení)

- v rámci poskytování služeb by měl vybraný dodavatel taktéž zajistit strávníkům možnost bezplatného využití párátek, jednorázových míchátek na kávu či čaj, jednorázových příborů, ubrousků, víček na kelímky na kávu či čaj, rovněž umístěných v bufetu na dostupných místech

Nájemné za prostory provozoven a kuchyně se skládá z následujících složek:
- nájem za nemovitý majetek
- nájem za movitý majetek
- služby a energie

V rámci předběžných tržních konzultací bychom s dodavateli rádi probrali:

- reálnost a splnitelnost požadavků Českého rozhlasu
- návrhy dodavatelů na zlepšení základních specifikací podmínek předmětu plnění
- další otázky dodavatelů spojené s veřejnou zakázkou

V rámci předběžných tržních konzultací bude provedena i prohlídka jídelny, kuchyně a bufetu v atriu budovy B.

S úctou
Mgr. Tomáš Vávra
Oddělení veřejných zakázek

Přílohy



žádné přílohy


Doplňující informace




žádné doplňující informace