Veřejná zakázka: VZ33/2022 - DNS Nákup provozních kapalin a provozního materiálu

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Hodnocení kvalifikace
Probíhá hodnocení kvalifikace.
DBID: 1111
Systémové číslo: P22V00000051
Evidenční číslo zadavatele: VZ33/2022
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2022-042593
Datum zahájení: 20.10.2022
Žádost o účast podat do: 21.11.2022 11:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: VZ33/2022 - DNS Nákup provozních kapalin a provozního materiálu
  • Druh veřejné zakázky: Dodávky
  • Zakázka je dělena na části (v rámci jednoho zadávacího řízení)

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je zavedení dynamického nákupního systému (dále také jako „DNS“) v souladu s ustanovením § 138 a násl. ve spojení s ustanovením § 58 a násl. ZZVZ na pořízení pneumatik a provozních kapalin a materiálu (zejm. oleje, chladicí kapaliny, kapaliny do ostřikovačů, žárovky atp.) k vozidlům Českého rozhlasu.

Zadavatel rozdělil dynamický nákupní systém podle § 138 odst. 1 ZZVZ na 2 kategorie:
Kategorie 1: Pneumatiky
• Předmětem této kategorie DNS bude zadávání dílčích veřejných zakázek na dodání zimních i letních pneumatik pro vozidla zadavatele.
• předpokládaná hodnota za 4 roky: 2.500.000,- Kč bez DPH.
Kategorie 2: Provozní kapaliny a provozní materiál
• Předmětem této kategorie DNS bude zadávání dílčích veřejných zakázek na dodání provozních kapalin a materiálu k vozidlům zadavatele (zejm. oleje, chladicí kapaliny, kapaliny do ostřikovačů, žárovky, atd.).
• předpokládaná hodnota za 4 roky: 1.500.000,- Kč bez DPH.

Dodavatel je oprávněn podat žádost o účast do obou z uvedených kategorií tohoto DNS, anebo jen do jedné kategorie dle své volby (není povinností dodavatele účastnit se obou kategorií). V žádosti o účast musí být uvedeno, do které kategorie či kategorií DNS dodavatel žádost podává. Pokud z obsahu žádosti nebude tato informace zřejmá, bude daný účastník vyloučen ze zadávacího řízení veřejné zakázky na zavedení dynamického nákupního systému pro nesplnění zadávacích podmínek dle § 139 odst. 6 ZZVZ.

V rámci každé kategorie dynamického nákupního systému zadavatel bude vyzývat k podání nabídky dodavatele zařazené v dané kategorii v souladu s ustanovením § 141 odst. 1 ZZVZ, vyjma dodavatelů, u kterých byly naplněny důvodu pro nevyzývání k podání nabídky dle § 140 odst. 4 ZZVZ.

Zadavatel sděluje, že komunikace mezi zadavatelem a účastníkem (resp. dodavatelem) bude v souladu s § 211 odst. 3 ZZVZ probíhat elektronickými prostředky, a to zejména prostřednictvím elektronického systému JOSEPHINE (josephine.proebiz.com), přičemž zadavatel bude přihlížet i ke komunikaci uskutečněné prostřednictvím datové schránky či e-mailové korespondence opatřené elektronickým podpisem. Informace k elektronické komunikaci v systému JOSEPHINE jsou uvedeny v Příloze č. 5 - Požadavky na elektronickou komunikaci a registraci v systému JOSEPHINE.

Po zavedení DNS bude zadavatel zadávat dílčí veřejné zakázky na základě svých aktuálních potřeb (tzn. v předem neurčených časových intervalech a v předem konkrétně neurčeném objemu). Zadavatel si vyhrazuje právo, že pro hodnocení dílčí veřejné zakázky může použít elektronickou aukci. V případě, že se zadavatel rozhodne hodnotit nabídky v dílčí veřejné zakázce prostřednictvím elektronické aukce, pak k tomuto hodnocení použije elektronickou aukci systému PROEBIZ a veškeré informace týkající se podmínek elektronické aukce uvede do Výzvy k podání nabídky (podrobnější informace k dílčím veřejným zakázkám včetně technických informací k elektronické komunikaci v elektronických aukcích jsou uvedeny v části B. VI. této Zadávací dokumentace (dále také jako „ZD“).

V tomto zadávacím řízení nebude uzavřena žádná smlouva. Dodavatelé, kteří podají žádost o účast a splní zadávací podmínky (zejm. podmínky kvalifikace), budou zadavatelem zařazeni do DNS, v rámci kterého budou následně uzavírány jednotlivé dílčí smlouvy na základě výsledku hodnocení hodnocení nabídek, tj. i elektronických aukcí. Vzor dílčí smlouvy je uveden v Příloze č. 4 této ZD.

Celková předpokládaná hodnota veřejné zakázky činí 15.000.000,00 Kč (slovy: patnáct milionů korun českých) bez DPH, přičemž předpokládaná hodnota dynamického nákupního systému činí 4.000.000,- Kč (slovy: čtyři miliony korun českých) bez DPH. Zadavatel stanovil celkovou předpokládanou hodnotu veřejné zakázky s ohledem na sčítání hodnoty s obdobným předmětem plnění v jiné veřejné zakázce. Konkrétně se jedná součet s hodnotou veřejné zakázky na Opravu a údržby vozidel ČRo, včetně souvisejících služeb, v rámci které jsou obdobné komodity pořizovány separátně (v případě, kdy je jejich pořízení nutné v rámci prováděného servisu automobilu).

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: užší řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 4 000 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Hlavní město Praha
  • Praha

Zadavatel

  • Úřední název: Český rozhlas
  • IČO: 45245053
  • Poštovní adresa:
    Vinohradská 12
    120 99 Praha 2
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 60052458

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
Na webovém odkazu: https://josephine.proebiz.com/cs/tender/33199/summary

Kontakt

Části veřejné zakázky

# Název Předpokládaná hodnota Stav
1. Kategorie 1: Pneumatiky 2 500 000 Kč bez DPH Probíhá hlavní řízení
2. Kategorie 2: Provozní kapaliny a provozní materiál 1 500 000 Kč bez DPH Probíhá hlavní řízení

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Žádné vysvětlení, doplnění či změny zadávací dokumentace k zobrazení. Zkontrolujte též blok Zadávací dokumentace.

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Písemná zpráva zadavatele
Písemná zpráva zadavatele Dokument PDF Písemná zpráva zadavatele.pdf 342.63 KB

Formuláře

URL odkazy

Název URL odkazu URL adresa Akce
URL této VZ v E-ZAK https://verejnezakazky.rozhlas.cz/vz00001111